Touragenda

Tijdens de SoloRide rijden we veel alleen. Zodra het weer mogelijk is gaan we uiteraard ook weer op pad met onze fietsmaatjes. Toch rijden we altijd ook Solo, want je fiets altijd voor jezelf en je eigen plezier.  

Meetups Zwift
In onze touragenda worden tochten opgenomen van wielerverenigingen in Nederland, maar omdat deze voorlopig afgelast zijn organiseren wij twee keer per maand Meetups op Zwift. 

Wil je meedoen met een Meetup?
Meld je dan aan bij Club SoloRide op Strava en volg 'Roderick SoloRide NL' op Zwift via de Compagnon App, zodat we je uit kunnen nodigen. Per keer is er plek voor 50 SoloRiders.  

 

Touragenda 2021 

 

Februari 2021

Woensdag 24 februari 19:30 - Meetup Zwift #6
Tijdens deze Meetup van SoloRide rijden we door de dessert en langs de dinosauriërs. We rijden als groep (elastiek) en vermaken je met leuke weetjes over de tijd waarin dinosauriërs leefden. Klik hier om je aan te melden.

Maart 2021

Woensdag 3 maart 19:30 - Meetup Zwift #7
De details van deze groupride worden een paar dagen van te voren gepubliceerd. 

Woensdag 10 maart 19:30 - Meetup Zwift #8
De details van deze groupride worden een paar dagen van te voren gepubliceerd.

Woensdag 17 maart 19:30 - Meetup Zwift #9
De details van deze groupride worden een paar dagen van te voren gepubliceerd.

Woensdag 24 maart 19:30 - Meetup Zwift #10
De details van deze groupride worden een paar dagen van te voren gepubliceerd.

Zondag 28 maart 10:00 - Toertocht Land van Maas en Waal (Den Bosch)
Tijdens deze toertocht vertrekken we vanaf Den Bosch een westelijke route langs de Maas. Werkelijk een prachtige rit met weinig tot geen oponthoud. Lekker op de pedalen in een route van ongeveer 50 of 83 kilometer kilometer.

 
Route: 50km

 
Route: 83 km

    

April 2021

Zondag 11 april 10:00 - Toertocht "Onder de rook van Rotterdam"
Tijdens deze toertocht vertrekken we vanaf brielle in westelijke richting langs de Europoort. We rijden in 71 kilometer heel het dubbeleiland Voorne-Putten rond.

 
Route: 71 km


Zondag 25 april 10:00 - Toertocht "In de hoogte op de Veluwe"

Tijdens deze toertocht rijden we van alle kanten naar de top op de Posbank. De klim doe je op je eigen tempo en boven wachten we op de rest. Als er een groot verschil is tussen de rijders worden twee groepen gemaakt.

 

Route: 67 km

 

Mei 2021

Zondag 9 mei - Toertocht "Ringvaart rond Schiphol"
Tijdens deze toertocht rijden we vanaf het Amsterdamse bos langs het water van de Ringvaart. Deze route kenmerkt zich door het wijdse uitzicht en komt langs schiphol als je de korte route neemt. De lange route neemt de afslag naar de Amstel om daarna weer terug te keren naar het Amsterdamse Bos


Route: 65 km


Route: 86 KM


Maandag 24 mei - Fietselfstedentocht (onder voorbehoud)

Het is nog onzeker of de Fietselfstedentocht dit jaar verreden zal worden. Toch heeft Soloride meerdere tickets om deze tocht te kunnen rijden. Heb jij al een ticket voor de Fietselfstedentocht? Sluit je dan bij ons aan.

 
Route: 235 km

Juni 2021

Zondag 6 juni - Toertocht lus 3 van Amstel gold race
Tijdens deze toertocht rijden we door de limburgse heuvels via de route van de Amstel Gold Race. De route die we rijden is 105km, maar wil jij hem iets korter hebben dan kan dat ook. De route kan makkelijk naar eigen wens ingekort worden. Afhankelijk van de aanmeldingen rijden we in verschillende groepen.


Route: 105 km


Zondag 20 juni - Toertocht "De dolfijn van Zeeland"

Tijdens deze tourtocht rijden de een dolfijn in zeeland. De bruinvissen hebben het goed in zeeland en worden veelvuldig gespot in de oosterschelde en de wateren eromheen. 


Route: 86 km

  

Voorgaande evenementen

 

Januari 2021

Woensdag 20 januari 19:30 - Meetup Zwift #1
Tijdens deze eerste Meetup reden we met 7 SoloRiders de route Figure 8 in Watopia. Een route van 29,7 kilometer met een hoogteverschil van 254 meter. We bleven tijdens deze Meetup bij elkaar om te wennen aan het fietsen binnen Zwift. 

Woensdag 27 januari 19:30 - Meetup Zwift #2
Tijdens deze tweede Meetup reden we met 7 SoloRiders 4 keer de Champs-Élysées in Parijs. We reden deze Meetup als groep naar een toptijd.   

Februari 2021

Woensdag 3 augustus 19:30 - Meetup Zwift #3
Tijdens deze Meetup reden we met 8 SoloRiders de Alp du Zwift. De afstand (18,5 km), het stijgingspercentages (8,5%), de 1054 hoogtemeters en de 21 bochten zijn zo goed als identiek aan die van de echte Alpe d’Huez en we hebben het allemaal gered. 

Donderdag 10 februari 19:30 - Meetup Zwift #4
Aankomende woensdag rijden we weer de SoloRide Meetup! We rijden 60 minuten als groep op het Volcano Circuit van Watopia. Alle deelnemers weten nu alls over Vulkanen!

Woensdag 17 februari 19:30 - Meetup Zwift #5
Met de SoloRide Meetup fietsten we in 60 minuten samen zoveel mogelijk kilometers in London. En onderweg vertelden wij de deelnemers meer over deze fantastische stad.