Touragenda

Op dit moment geven de maatregelen van het RIVM aan dat het nog niet de mogelijkheid om toertochten te organiseren. Maar wij zijn postief gesteld en gaan er voorlopig van uit dat wij vanaf medio mei onze geplande toertochten samen met jullie mogen hervatten. Vanaf deze datum fietsen wij elke twee weken op een andere locatie in Nederland. Wil je de geplande ritten nu al rijden? Laat het dan weten. Wij sturen je dan het .gpx bestand toe. 

Deelname aan de toertocht(en) is gratis. Als we onderweg stoppen betaald iedereen zijn eigen consumpties. 

Touragenda 2021 

Mei 2021  - Helaas zijn alle toertochten nog uitgesteld ivm corona. We hopen snel weer samen te mogen fietsen. Wij zullen binnenkort een nieuwe touragenda publiceren met de onderstaande tochten.

  

Toertocht 'De heuvels van Limburg'
Tijdens deze toertocht rijden we door het prachtige landschap van de Limburgse heuvels. De route die we rijden is 105km, maar wil jij een iets kortere fietsen dan kan dat ook. We hebben namelijk ook een kortere route gemaakt.


Toertocht 'De dolfijn van Zeeland'

Tijdens deze tourtocht rijden we 'De dolfijn in Zeeland'. Deze route heeft niets voor niets deze naam gekregen, want er worden in de wateren van de Oosterschelde vaak dolfijnen en bruinvissen gespot. Mocht de dolfijn te groot voor je zijn hebben we uiteraard ook een kortere route. 


Toertocht 'Land van Maas en Waal (Den Bosch)' 
Tijdens deze toertocht fietsen we vanaf Den Bosch naar het westen langs de Maas. Een prachtige rit waarbij we in alle vrijheid kunnen fietsen. Je kunt met ons een route van 50 of 83 kilometer meefietsen.


Toertocht 'Onder de rook van Rotterdam'
Tijdens deze toertocht vertrekken we vanaf Brielle in westelijke richting langs de Europoort. Je kunt kiezen uit een rit van 71 kilometer, die rond het dubbeleiland Voorne-Putten gaat.


Toertocht 'De hoogte in op de Veluwe'
Tijdens deze toertocht rijden we van alle kanten de Posbank op. De klim doe je op je eigen tempo en eenmaal boven wachten samen tot iedereen de top heeft bereikt. We fietsen in twee groepen, zodat het voor iedereen een leuke dag wordt.


Toertocht 'Ringvaart rond Schiphol'

Tijdens deze toertocht rijden we vanaf het Amsterdamse Bos langs de Ringvaart. De korte route (65 km) kenmerkt zich door het wijdse uitzicht over de polders en Schiphol waar je langskomt. De lange route (86 km) tikt Schiphol aan om vervolgens via de Amstel om daarna weer terug te keren naar het Amsterdamse Bos.

Kom bij de Strave SoloRide club 

Meld je aan bij Club SoloRide op Strava en volg de overige deelnemers van de SoloRide